کاراگینان

09198008414

کاراگینان

09198008414

  • ۰
  • ۰

فروش الکل خرما طبی

فروش الکل خرما طبی

الکل خرما

الکل خرما طبی در ایران بدلیل وجود منابع سرشار خرما به راحتی تولید می شود و تقاضای زیادی توسط پزشکان دارد، زیرا سبب می شود بهترین الکل های طبی را در مطبشان داشته باشند.
آیا می دانستید که الکل های طبی و صنعتی برای مصارف بهداشتی و پزشکی بسیار مفید بوده و انواع الکل ها برای ضد عفونی زخم های بدن مورد استفاده قرار می گیرند ولی اصلا مصرف خوراکی ندارند.

آیا میدانستید از محصولات عمده کشارزی ایـران خرما بوده و حـدود ۶۰ درصـد وزن خـشک این محصول را قنـد تشکیل می دهد. بیشترین مناطق کشت خرما در ایـران اسـتانهای خوزسـتان، بوشهر، هرمزگـان، سیستان بلوچستان، کرمان و فارس هستند. بدلیل نامرغوب بودن حدود ۳۰ درصد خرمای تولید شده در کـشور مـستقیماً جـذب بـازار مـصرف نمـی شـود و مـی بایـست در واحدهای دانش بنیان صنایع تبدیلی و فرآوری به فرآورده های با ارزش تبدیل شود . این تولیدات بـه دو بخش تخمیری و غیر تخمیری طبقه بندی می شـوند . از آنجاکـه خرمـا حـاوی درصـد زیادی قند است لذا به عنوان منبع کربنی در فرایندهای تخمیری بکار گرفته می شود. یکـی از فرآورده های تخمیری خرما همان اتانول یا الکل است: تخمیر الکلی مواد قندی یک فرایند بیوشیمیایی است که توسط مخمر ساکاروسیس سـروزیه انجام می گیرد. برای تولید اتانول از خرما ابتدا لازم است که عصاره گیری از آن صورت گیرد، تا قنـد از خرما استخراج گردد. میزان قند استحصال شده در فرایند عصاره گیـری بـه پارامترهای متعددی مانند پیوسته یا مداوم بودن سیستم، یک یا دو مرحله ای بودن، زمـان، دمـا و
غیره بستگی دارد.

الکل خرما در صورتی که درصد خلوص آن بیش از ۸۰ %حجمی باشد با موافقت وزارت بازرگانی پس از کـسبنظر وزارت بهداشت درمان وآموزش پزشکی جهت واردات مجاز می باشد.

انواع کاربردهای الکل خرما

در حال حاضر از میان الکل ها، الکل طبی دارای بیشترین مصرف در کشور می باشد. این الکل با خلوصیت ۹۶ یـا ۷۰ درصد تولید شده و در اختیار مشتریان قرار میگیرد.
ذیلاً موارد مصرف عمده آن آورده شده است.
۱٫ تولید سرکه
سرکه ماده ای است که از تخمیر اسیدی الکل تولید می گردد. سرکه دارای مصارف خوبی در صـنایع غذایی و مصارف خانگی است .

۲٫ مصرف طبی
از الکل خرما در صنایع پزشکی و بیمارستان جهت مصارف ضدعفونی به وفور استفاده می شود. هم چنین در داروسازی از این ماده به عنوان حلال استفاده می کنند.

۳٫ تولید مشروبات الکلی
در کشورهای غیر اسلامی از این محصول جهت تولید مشروبات الکلی از این ماده استفاده می کنند. در ایران این محصول از طریق وزارت بهداشت به شدت کنترل شده و شرکتهای تولیدی الکل مکلف هستند که نوعی ماده تلخ کننده به آن اضافه کنند تا از عرضه خوراکی آن جلوگیری به عمل آورند.

۴٫ مصارف صنعتی:

این محصول در صنایع ارایشی و چاپ و هم چنین صنعت رنگ و رزین به عنوان حلال مورد استفاده قرار می گیرد. بیشترین مصرف این ماده در صنعت به عنوان سوخت می باشد.

انجمن تولیدکنندگان اتانول ایران، اتانول طبی (۹۶% و ۷۰%)، اتانول صنعتی (۹۵%)، اتانول مطلق و اتانول سوختی با کیفیت بالا و قابل رقابت با بازارهای داخلی و بین المللی عرضه می کند.

 

  • ۹۷/۰۶/۲۰
  • rezaee rezaee

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی