کاراگینان

09198008414

کاراگینان

09198008414

  • ۰
  • ۰


جدیداستابیلایزر و پایدارکننده لبنیات و محصولات غذایینمایش بزرگتر

استابیلایزر و پایدارکننده لبنیات و محصولات غذایی

 محصول جدید

استابلایزر دوغ تکفاز:

این استابلایزر علاوه بر ایجاد قوام و غلظت نسبی، با جلوگیری از جدایش فاز جامد و مایع (ماست و آب) موجب تکفاز شدن دوغ خواهد شد.

نحوه مصرف:

این  باید را در آب با دمای ۸۰ درجه حل کرده، سپس این محلول به ماست اضافه می شود

نکته مهم در موردد شیوه مصرف استابلایزرهای دوغ:

اضافه شدن باید در اولین مرحله تولید و قبل از اضافه کردن هرگونه ماده افزودنی دیگر باشد.

  • ۹۷/۰۵/۰۳
  • rezaee rezaee

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی