رنگ کارامل
جهت کسب اطلاعات در مورد این محصول و خرید رنگ کارامل با تلفنهای شرکت تماس حاصل فرمائید. یکی از انواع رنگهای خوراکی که بدلیل رنگ و طعم خاص خود کاربرد زیادی در صنایع غذایی دارد کارامل میباشد. کارامل با داشتن رنگ از محدوده زرد کمرنگ تا قهوهای سوخته میتواند در 80 درصد انواع خوراکیها بکار رود.رنگ کارامل نهتنها به مواد غذایی رنگ و طعم مطلوبی میدهد بلکه میتواند در صنایع غذایی به حذف یا مخفی کردن بعضی عوارض نامطلوب کمک کند.
رنگ کارامل دارای چهار کلاس مختلف است که هر کدام کاربرد متفاوت دارد :
نوع اول یا کارامل ساده از فرایند حرارت دادن کربوهیدراتها با یا بدون حضور اسید و بازها بدست میآید. E 150 A Class I
نوع دوم یا کارامل سولفیتی از فرایند حرارت دادن کربوهیدراتها با یا بدون حضور اسید و بازها و در حضور سولفیت بدست میآید. E 150 B Class II
نوع سوم یا کارامل آمونیاکی از فرایند حرارت دادن کربوهیدراتها با یا بدون حضور اسید و بازها و در حضور ترکیبات آمونیوم بدست میآید. E 150 C Class III
نوع چهارم یا کارامل آمونیاکی سولفیتی از فرایند حرارت دادن کربوهیدراتها با یا بدون حضور اسید و بازها و در حضور ترکیبات آمونیوم و سولفیت بدست میآید. E 150 D Class IV
در بین انواع کاراملها نوع آمونیاکی تیرهتر از سایر انواع دیگر است و در فرآوردههای قنادی کاربرد بیشتری دارد درحالیکه نوع چهارم در تهیه نوشیدنیها بیشتر بکار میرود. رنگ مایع کارامل یک ترکیب کلوئیدی است. اولین کاربرد آن رنگ دهندگی به محصول است. در نوشابه ها نقش امولسیفایر را ایفا می کند و باعث میشود طعم دهنده ها به صورت سوسپانسیون پایداربمانند.
استفاده از کارامل در نوشابهسازی، تولید سرکه، نانهای فانتزی، شیرینی و سس کاربرد دارد. کارامل حلالیت خوبی در آب دارد و نوع آمونیاکی و سولفیت آمونیاکی بیشترین استفاده را در صنایع قنادی دارد. کارامل از عصاره مالت و ملاس بسیار تیرهتر است.
- ۹۷/۰۵/۱۴